واکنش دیوان محاسبات به اجرای کامل طرح نسخه الکترونیک-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

واکنش دیوان محاسبات به اجرای کامل طرح نسخه الکترونیک

جلسه «بررسی عملکرد سازمان بیمه سلامت ایران» با حضور دادستان، معاونین و حسابرسان دیوان محاسبات کشور و همچنین مدیرعامل و جمعی از مدیران سازمان بیمه سلامت، در این نهاد نظارتی برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 03
کد خبر: ۲۲۶۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه «بررسی عملکرد سازمان بیمه سلامت ایران» با حضور دادستان، معاونین و حسابرسان دیوان محاسبات کشور و همچنین مدیرعامل و جمعی از مدیران سازمان بیمه سلامت، در این نهاد نظارتی برگزار شد.

 

علی کامیار در این جلسه درخصوص بودجه پیشنهادی سازمان بیمه سلامت برای سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: مبنای بودجه ریزی باید متناسب با واقعیات و نیازسنجی باشد، چراکه در غیراینصورت، مشکلات بسیاری بر سر راه تحقق آن حادث خواهد شد.

 

وی موضوع تخصیص ارز ترجیحی به اقلام دارویی را از مسائل مهم دانست و تاکید کرد: باید بررسی شود که چرا علیرغم اختصاص ارز دولتی به اقلام دارویی، هنوز مشکل کمبود دارو در کشور خودنمایی می کند.



کامیار ضمن تاکید بر اجرای کامل طرح نسخه الکترونیکی، بیان داشت: الکترونیکی کردن نسخه های پزشکان از مواردی بود که برکات زیادی را به همراه داشت اما لازم است با هدفگذاری زمانی،تا تحقق کامل و صددرصدی این طرح، آن را پیگیری کرد.

 

در ادامه این جلسه کیومرث داودی، معاون فنی و حسابرسی امور عمومی و اجتماعی دیوان محاسبات طی سخنانی گفت: این نهاد نظارتی طی گزارشی تخصصی، عملکرد سازمان بیمه سلامت در ۶ حوزه «بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۳»، «منابع و مصارف سازمان»، «وضعیت مشمولین تحت پوشش بیمه سلامت»، «طرح دارویار و نسخ الکترونیک»، «بدهی سازمان به مراکز درمانی و مطالبات از دولت» و «عملکرد شرکت های زیرمجموعه» بررسی نموده است.

 

همچنین محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران نیز در این جلسه با قدردانی از رویکرد پیشگیرانه و حمایتی دیوان محاسبات کشور، گفت: طبق استانداردهای بین المللی، تحقق سه عامل «پوشش جمعیتی»، «پوشش دارویی» و «تامین مالی بیمه شدگان» از شاخصه هایی است که می توان براساس آن بیمه گذار را قضاوت و امتیازدهی کرد که بر این اساس سازمان بیمه سلامت ایران، از کیفیت خدمات دهی مطلوبی برخوردار است.

 

مدیرعامل بیمه سلامت با اشاره به اینکه در دوران همه گیری ویروس کرونا، اقدامات مناسبی در راستای جلوگیری از شیوع آن صورت گرفت، اظهار داشت: پوشش بیمه ای رایگان ۵ دهک نخست درآمدی، خدمت رسانی به بیماران پرهزینه و صعب العلاج و تحقق پروژه نسخه الکترونیک پزشکان از جمله اقدامات مهمی است که به سرانجام رسیده است./ فارس

ارسال نظر